You are here: Home -  Parajumpers Gobi toevoeging van het verkorten om deeg

Parajumpers Gobi toevoeging van het verkorten om deeg

Parajumpers Gobi

´╗┐Elektronenmicroscopie heeft aangetoond dat tijdens het deeg mengen door de Chorleywood Brood Process, vetkristallen ontwikkelen van een kristal-water-interface zoals zij uit druppeltjes verkorten en dat ze vervolgens adsorberen aan de gas-vloeistof grensvlak van bellen. In dit proces, de interface rond elk kristal samensmelt met het gas-vloeistof grensvlak van de bubble. Deze adsorptie proces werd niet waargenomen wanneer triglyceride aan deeg werd toegevoegd in de vorm van olie. De uitbreiding van bellen tijdens proofing leidt tot de adsorptie van veel meer vetkristallen zoals ze worden aangetroffen in de waterige fase. Tijdens het bakken, vet kristallen smelten en daardoor het mogelijk voor de kristal-vloeistof grensvlak in het oppervlak van de bel Parajumpers Jas Kopen worden opgenomen als het uitzet. Deze overdracht van grensvlak materiaal van kristallen te borrelen oppervlak legt uit hoe de toevoeging van het verkorten om deeg te laat bellen om uit te breiden tijdens het bakken zonder scheuren, waardoor de productie van hoog volume brood met fijne kruimel structuur. Bijgevolg is de hoeveelheid interface overgedragen bubble oppervlakken van bepaald gewicht vet is omgekeerd evenredig aan de grootte van de kristallen in het verkorten en derhalve bakvetten met kleine kristallen zijn effectiever in het produceren van hoge kwaliteit brood dan die met grote kristallen. Een mechanisme wordt voorgesteld die, voor het eerst, verklaart de precieze rol van vetkristallen in Parajumpers Gobi dit proces en waarom de toevoeging van olie is niet effectief.
0 Reacties


Spreek uw mening