You are here: Home -  Parajumpers Sale Nederland een maximum mate die afhankelijk kristallisatieomstandigheden

Parajumpers Sale Nederland een maximum mate die afhankelijk kristallisatieomstandigheden

Parajumpers Sale Nederland

Effecten van het watergehalte, bewaartermijn, en glas transitie (fysische toestand) op Parajumpers Sale Nederland lactose kristallisatie en de resulterende kristallen vormen in magere melkpoeder werden onderzocht. Monsters van gevriesdroogde taptemelk amorf lactose werden bij verschillende relatieve vochtigheden bij kamertemperatuur (24 ° C). Kristallisatie werd waargenomen vanaf tijdsafhankelijke verlies van gesorbeerd water tijdens opslag en van toenemende intensiteiten en piekoppervlak van röntgen diffractiepatronen. Lactose bleek grotendeels kristalliseren als een watervrij mengsel van α en β-lactose in een molaire verhouding van 5: 3. Bij hoge relatieve vochtigheid, werden sporen van andere kristalvormen ook gevonden. De kristallisatiesnelheid, met een maximum mate die afhankelijk kristallisatieomstandigheden, verhoogd de relatieve vochtigheid tijdens opslag verhoogd. Het tarief van kristallisatie met succes zou kunnen worden gemodelleerd met behulp van de Avrami vergelijking als relatieve vochtigheid was ≥66.2%. De relatie tussen de mate van kristallisatie en de relatieve vochtigheid was parabolische; de maximum kristallisatie plaats vond bij een relatieve vochtigheid van 70%. De overeenkomstige watergehalte en temperatuurverschil tussen opslagtemperatuur en glasovergangstemperatuur voorspeld 17% (wt / wt) en 61 ° C, respectievelijk zijn. Glasovergangsdynamica lijkt Parajumper Kids lactose kristallisatie in magere melkpoeder regelen, en de verkregen gegevens kunnen worden gebruikt bij het voorspellen lactose kristallisatie in zuivelproducten met lactose.
0 Reacties


Spreek uw mening