You are here: Home -  Parajumpers Winterjas van kippen eiwit door het gebruik

Parajumpers Winterjas van kippen eiwit door het gebruik

Parajumpers Winterjas

Een eiwit remmer van ficine en papaïne werd gezuiverd 1110-voudige van kippen eiwit door het gebruik van ammoniumsulfaatprecipitatie, gelfiltratie en carboxymethyl cellulose chromatografie. Het gezuiverde eiwit niet remmen trypsine, chymotrypsine, en proteolytische enzymen uit verschillende bacteriën en gaf slechts een geringe remming van bromelaïne. Eén molecuul remmer reageert met een molecuul of ficine of papaïne zoals getoond door activiteit bepalingen en door gelfiltratie Parajumpers Jas Marktplaats studies op het enzym-remmer-complexen. Er is zeer weinig effect van pH tussen pH 4 en 9, of ionsterkte (tot 0.64) op de combinatie van remmer met ficine. De remmer is even effectief of het substraat voor ficine caseïne of p-nitrofenyl benzyloxycarbonyl-glycinaat. De dissociatieconstante van de ficine-remmer complex lijkt ~ 1 x 10-9m. Slechts Parajumpers Winterjas 10% van de remmende activiteit verloren na koken gedurende 30 minuten bij pH 4; bij pH 9, wordt 60% van de activiteit verloren in dezelfde periode. Het molecuulgewicht van de remmer werd bepaald op 12.700 door gelfiltratie. Nr koolwaterstofgroep kan worden gedetecteerd door de anthronreagens.
0 Reacties


Spreek uw mening